Page 1 of 1

Empty App won't load in Edge

Posted: Mon Jul 01, 2019 6:33 am
by TaterJuice
New Empty CSHTML5 v1.2.2 app does not load in Microsoft Edge.

Steps to reproduce:
1. Create a new, empty CSHTML5 app
2. Run
3. Click "Run in Browser"
3.a If default browser is not Edge, copy file URL into Edge and load.

Result:
Progress bar loads empty and app hangs. Console shows error: "SCRIPT16389: SCRIPT16389: Unspecified error." at JSIL.Browser.js (416, 3)

Re: Empty App won't load in Edge

Posted: Tue Jul 02, 2019 4:30 am
by JS-Support @Userware
Thanks for reporting this issue. We are going to look into it asap.

Re: Empty App won't load in Edge

Posted: Tue Jul 02, 2019 5:37 am
by JS-Support @Userware
Hi,

We just attempted to reproduce the issue but were unable to do so.

Please find here a video that shows what we did:
Recording CSHTML5 on Edge issue.zip
(2.79 MiB) Downloaded 5 times


Could you please let me know which version of Edge you have? (please click "..." then "Settings", then scroll down)

Thanks

Re: Empty App won't load in Edge

Posted: Tue Jul 02, 2019 7:22 am
by TaterJuice
Looks like I have a newer build of Edge than you do in your video:

I am running
Microsoft Edge 44.17763.1.0

Your video shows
Microsoft Edge 42.17134.1.0

Re: Empty App won't load in Edge

Posted: Tue Jul 02, 2019 7:41 am
by JS-Support @Userware
Thanks. We'll try with the newer version asap.

Re: Empty App won't load in Edge

Posted: Thu Jul 11, 2019 3:41 am
by JS-Support @Userware
Hi,

We have reproduced and fixed the issue. Please expect the fix to be available in v1.2.4 shortly.

Notes:
- the issue is not present if you run from http://localhost
- the issue is not present in version 2.x

Thanks.
Regards