Checkbox does not render correctly in simulator/html [SOLVED]

Please report bugs here. If you are unsure whether something is a bug or an expected behavior, please post it on the "Technical Support" forum instead, and wait for a moderator to handle/move the post.
NineLives
Posts: 3
Joined: Wed Apr 22, 2015 9:26 am

Checkbox does not render correctly in simulator/html [SOLVED]

Postby NineLives » Thu Apr 23, 2015 5:10 am

Subject:
Checkbox does not render correctly in simulator/html

To Reproduce:
Simply add a basic checkbox into your grid like so:
<Grid>
<CheckBox Grid.Row="0" Name="chkObject" Content="Click me!" />
</Grid>

Investigation:
In the XAML preview pane, the checkbox is rendered correctly. You will see the box, along with the Context Text to the right. When running the simulator (or using the generated HTML), you instead only see the label - the box is not drawn. I have also noticed that there is no way to set the checked state via XAML as the "IsChecked" property appears to not be a DP?

JS-Support @Userware
Site Admin
Posts: 978
Joined: Tue Apr 08, 2014 3:42 pm

Re: Checkbox does not render correctly in simulator/html

Postby JS-Support @Userware » Thu Apr 23, 2015 10:35 am

Thanks a lot NineLives for the report.

The CheckBox control will be available in the Beta 4, to be released in the coming weeks.

Regards,
JS-Support

JS-Support @Userware
Site Admin
Posts: 978
Joined: Tue Apr 08, 2014 3:42 pm

Re: Checkbox does not render correctly in simulator/html

Postby JS-Support @Userware » Mon Jun 15, 2015 9:16 am

Hello NineLives,

This is a short update to inform you that we have fixed the issue in the Beta 4 release.

Should you find any other issues related to the CheckBox, please feel free to let us know.

Thanks,
Regards,
JS-Support


Return to “Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

 

 

cron