[SOLVED] WCF Web Service not accessible in 2.0.0-alpha41-056

Please post public support tickets here. Note: for private support tickets, please send an email to support@cshtml5.com instead.
fangeles
Posts: 34
Joined: Wed Jan 16, 2019 12:48 am

[SOLVED] WCF Web Service not accessible in 2.0.0-alpha41-056

Postby fangeles » Wed Jul 31, 2019 9:50 pm

Updated to 056 via nuget package, but the web service problem is not yet solved.

I've been stcuked to 2.0.0-alpha34-049

Below is the error:
Image

JS-Support @Userware
Site Admin
Posts: 1078
Joined: Tue Apr 08, 2014 3:42 pm

Re: WCF Web Service not accessible in 2.0.0-alpha41-056

Postby JS-Support @Userware » Mon Aug 05, 2019 6:49 am

Thanks. We have reproduced this issue and we are looking into it. Please expect a fix in a few days.

Regards

JS-Support @Userware
Site Admin
Posts: 1078
Joined: Tue Apr 08, 2014 3:42 pm

Re: WCF Web Service not accessible in 2.0.0-alpha41-056

Postby JS-Support @Userware » Fri Aug 09, 2019 4:37 am

Hi,

We have fixes this issue. Please expect the fix to be included in the very next NuGet update.

Thanks.

fangeles
Posts: 34
Joined: Wed Jan 16, 2019 12:48 am

Re: [SOLVED] WCF Web Service not accessible in 2.0.0-alpha41-056

Postby fangeles » Mon Aug 19, 2019 7:56 pm

Hi,

I have upgraded the bridge version to latest nuget package 2.0.0-alpha43-061, and the wcf web service problem is fixed.

JS-Support @Userware
Site Admin
Posts: 1078
Joined: Tue Apr 08, 2014 3:42 pm

Re: [SOLVED] WCF Web Service not accessible in 2.0.0-alpha41-056

Postby JS-Support @Userware » Tue Aug 20, 2019 9:17 am

fangeles wrote:I have upgraded the bridge version to latest nuget package 2.0.0-alpha43-061, and the wcf web service problem is fixed.


Thanks a lot for the update. I'm glad that the issue was fixed.


Return to “Technical Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests