Page 1 of 1

2.0 Breakpoints not hit

Posted: Tue Jul 09, 2019 8:13 am
by TaterJuice
App is skipping all my breakpoints in 2.0 release. How do I fix this?

Re: 2.0 Breakpoints not hit

Posted: Tue Jul 09, 2019 8:27 am
by TaterJuice
I had to enable .NET Framework Source debugging (and disable "Just My Code") to get breakpoints to work.

Edit: Some breakpoints are still skipped. I tried disabling .NET Framework Source debugging and re-enabling Just My Code, but it skipped all breakpoints again. I don't understand why this is happening.

Re: 2.0 Breakpoints not hit

Posted: Wed Jul 10, 2019 5:50 pm
by ToddG
Do you get this message.. "No symbols have been loaded for this document".

I installed an update to Visual Studio the other day and it started for me too. Google has many suggestions
  1. Clean Project
  2. Delete the bin/obj directories
  3. Emptying the temporary files cache for IIS express

I tried all all of them an nothing has worked

Re: 2.0 Breakpoints not hit

Posted: Fri Jul 12, 2019 3:32 am
by JS-Support @Userware
Hi,

Could you please try with these settings:
screenshot_vs_debugging_options_to_check.png
screenshot_vs_debugging_options_to_check.png (69.79 KiB) Viewed 477 times


Thanks.