Search found 1093 matches

Go to advanced search

by JS-Support @Userware
Wed Sep 25, 2019 2:43 am
Forum: Pre-Releases, Downloads and Announcements
Topic: v2.0 Preview 0.5
Replies: 11
Views: 2347

Re: v2.0 Preview 0.5 RELEASED!

Thanks TaterJuice. Can you please try appending ?2019.09.25 (or anything else that is different from the previous release - I recommend using the date of the release) to the URL instead of hard refreshing? This is supposed to force a refresh. If this technique works fine, you can put a redirection t...
by JS-Support @Userware
Mon Sep 23, 2019 8:00 am
Forum: Pre-Releases, Downloads and Announcements
Topic: v2.0 Preview 0.5
Replies: 11
Views: 2347

Re: v2.0 Preview 0.5 RELEASED!

Can you tell us how to implement this fix in the current public release of v1.2.3? The fix is not supposed to be needed for versions 1.x because caching works in a different way. If you are experimenting caching issues with v1.2.3, I suspect some settings may need to be modified in the server confi...
by JS-Support @Userware
Thu Sep 12, 2019 2:40 am
Forum: Pre-Releases, Downloads and Announcements
Topic: v2.0 Preview 0.5
Replies: 11
Views: 2347

Re: v2.0 Preview 0.5 RELEASED!

Black-Byte wrote:could you please post the Changlog from this to 2.0.0-alpha45-063 ?


Sure. We are going to release Preview 0.6 very soon with the full changelog.

Thanks.
by JS-Support @Userware
Wed Sep 11, 2019 3:38 am
Forum: Bug Reports
Topic: Empty App won't load in Edge
Replies: 10
Views: 1911

Re: Empty App won't load in Edge

Is there any way you can share the change or help me implement your fix myself, so I can make my own release before you release 1.2.4? Sorry for the delay. Sure. Here is how to patch: Please open the file "JSIL.Browser.js" and replace the following line: if (typeof (localStorage) !== &quo...
by JS-Support @Userware
Fri Sep 06, 2019 7:00 am
Forum: Technical Support
Topic: Migration error message
Replies: 1
Views: 316

Re: Migration error message

Hi, Instead of clicking "Browse..." to select the projects to migrate, please try doing the following: 1. Open your original Silverlight solution (with Visual Studio 2012, 2013 or 2015) 2. Launch the Silverlight Migration Wizard from there. You should see the projects in the list without h...
by JS-Support @Userware
Wed Aug 28, 2019 1:13 pm
Forum: Technical Support
Topic: Two webclient uploads, 2nd one fails
Replies: 11
Views: 1630

Re: Two webclient uploads, 2nd one fails

Hi,

We have fixed the RadioButton issue. Please expect the fix to be available in the very next build.

Thanks
Regards
by JS-Support @Userware
Wed Aug 21, 2019 12:53 pm
Forum: General Discussion and Other
Topic: Very interesting extension for Silverlight
Replies: 1
Views: 941

Re: Very interesting extension for Silverlight

Very interesting indeed. Thanks a lot for the link.
by JS-Support @Userware
Tue Aug 20, 2019 9:22 am
Forum: Bug Reports
Topic: WebClient async methods do not throw Exceptions properly in JS output
Replies: 11
Views: 1373

Re: WebClient async methods do not throw Exceptions properly in JS output

Hi,

This issue has been fixed in CSHTML5 version 2.0.0-alpha43-061, which is now available on NuGet.

The version 1.2.4 will be released asap, but we still have a few regressions to fix, because we are attempting to maintain both v1.x and 2.x with the same codebase.

Thanks.
Regards
by JS-Support @Userware
Tue Aug 20, 2019 9:19 am
Forum: Technical Support
Topic: [SOLVED] Creating Release/Production version
Replies: 6
Views: 923

Re: [SOLVED] Creating Release/Production version

Hi,

The fix is now available on NuGet (please update your CSHTML5 NuGet reference to version "2.0.0-alpha43-061")

Thanks.
Regards
by JS-Support @Userware
Tue Aug 20, 2019 9:17 am
Forum: Technical Support
Topic: [SOLVED] WCF Web Service not accessible in 2.0.0-alpha41-056
Replies: 4
Views: 691

Re: [SOLVED] WCF Web Service not accessible in 2.0.0-alpha41-056

fangeles wrote:I have upgraded the bridge version to latest nuget package 2.0.0-alpha43-061, and the wcf web service problem is fixed.


Thanks a lot for the update. I'm glad that the issue was fixed.
by JS-Support @Userware
Fri Aug 09, 2019 4:40 am
Forum: Technical Support
Topic: Two webclient uploads, 2nd one fails
Replies: 11
Views: 1630

Re: Two webclient uploads, 2nd one fails

Thanks for sending the project to replicate the issue related to the radio buttons. It is on our backlog and one of our developers will work on it asap. I will keep you updated. Thanks a lot.
by JS-Support @Userware
Fri Aug 09, 2019 4:39 am
Forum: Technical Support
Topic: [SOLVED] Creating Release/Production version
Replies: 6
Views: 923

Re: Creating Release/Production version

Hi,

We have just fixed the issue where some applications files were very big (especially the ".meta" files) when compiling with v2.0 Preview 0.5. Please expect the fix to be available in the coming days.

Thanks.
by JS-Support @Userware
Fri Aug 09, 2019 4:37 am
Forum: Technical Support
Topic: [SOLVED] WCF Web Service not accessible in 2.0.0-alpha41-056
Replies: 4
Views: 691

Re: WCF Web Service not accessible in 2.0.0-alpha41-056

Hi,

We have fixes this issue. Please expect the fix to be included in the very next NuGet update.

Thanks.
by JS-Support @Userware
Fri Aug 09, 2019 4:36 am
Forum: Bug Reports
Topic: [SOLVED] Animation duration (less than 1 sec) not respected on Bridge version
Replies: 3
Views: 960

Re: Animation duration (less than 1 sec) not respected on Bridge version

Hi,

This issue is supposed to be solved in the latest NuGet package version 2.0.0-alpha42-057. Please feel free to keep is updated if you still encounter any issues.

Thanks
by JS-Support @Userware
Fri Aug 09, 2019 4:35 am
Forum: Bug Reports
Topic: Empty App won't load in Edge
Replies: 10
Views: 1911

Re: Empty App won't load in Edge

Hi, As we are attempting to maintain both the v1.x and v2.x branches in parallel (so that they have the same features with a different underlying technology), we have some delay to update v1.x because the recent changes in the v2.x branch have broken our internal builds of v1.x. We are working to fi...
by JS-Support @Userware
Wed Aug 07, 2019 8:28 am
Forum: Bug Reports
Topic: WebClient async methods do not throw Exceptions properly in JS output
Replies: 11
Views: 1373

Re: WebClient async methods do not throw Exceptions properly in JS output

Hi,

We have fixed the try/catch handling when using the async methods of the WebClient.

Please expect the fix to be available in the next NuGet package update.

Thanks
Regards
by JS-Support @Userware
Tue Aug 06, 2019 1:48 pm
Forum: Technical Support
Topic: DataGrid Columns & Headers don't update after appearing
Replies: 1
Views: 389

Re: DataGrid Columns & Headers don't update after appearing

Thanks. Could you please try setting the columns in the constructor if the page rather than the Loaded event ? Also, can you please try the small showcase app that you get under Visual Stidio when you click File -> New Project -> CSHTML5 Showcase It contains a sample DataGrid with custom columns. Re...
by JS-Support @Userware
Mon Aug 05, 2019 4:38 pm
Forum: Technical Support
Topic: [SOLVED] Creating Release/Production version
Replies: 6
Views: 923

Re: Creating Release/Production version

Thanks.
Oh I see. That's a known bug in the current version 2.x Preview where the "meta" files are huge due to the fact that resources get copied into them. We are going to fix this issue asap.
Thanks. Regards.
by JS-Support @Userware
Mon Aug 05, 2019 7:37 am
Forum: Technical Support
Topic: [SOLVED] Creating Release/Production version
Replies: 6
Views: 923

Re: Creating Release/Production version

Thanks for your message. We are going to look into the Open Dialog extension asap. As far as the size of generated JS files is concerned, could you please post a screenshot of your "bin/Debug/Output" directory showing the file sizes? Did you try with the "index.min.html" which on...
by JS-Support @Userware
Mon Aug 05, 2019 6:49 am
Forum: Technical Support
Topic: [SOLVED] WCF Web Service not accessible in 2.0.0-alpha41-056
Replies: 4
Views: 691

Re: WCF Web Service not accessible in 2.0.0-alpha41-056

Thanks. We have reproduced this issue and we are looking into it. Please expect a fix in a few days.

Regards

Go to advanced search

 

 

cron