Search found 33 matches

Go to advanced search

by xidea
Fri Aug 12, 2016 9:11 am
Forum: Technical Support
Topic: Problem: authenticate users for access the application
Replies: 4
Views: 2094

Re: Problem: authenticate users for access the application

Good news. But, in the meantime, have you some hint about the inclusion of the app in a MVC app that manages the user authentication? For now, the app and the MVC website are two separate things, and there is perhaps a way to share js variables and functions by including the index.html in a MVC view...
by xidea
Sat Aug 06, 2016 6:15 pm
Forum: Bug Reports
Topic: [SOLVED] irrevocable build error after upgrading to .NET 4.6.2
Replies: 10
Views: 2737

Re: irrevocable build error after upgrading .NET 4.6.1 to .NET 4.6.2

Péter,

did you already try to start a fresh project and copy the code files in it?

For a singular coincidence, I'm reading your post just after reading the release notes for 4.6.2 :-o


Regards,

Flavio
by xidea
Sat Aug 06, 2016 12:58 am
Forum: Technical Support
Topic: Problem: authenticate users for access the application
Replies: 4
Views: 2094

Problem: authenticate users for access the application

Hello, I am stucking with a big problem in my app. I need to authenticate users in some way while hosting my app in an ASP MVC based website that wraps the application page. When a user logs in the website, the app must be aware of that and provide services for that user. Is there a way to do this? ...
by xidea
Wed Aug 03, 2016 11:12 am
Forum: Extensions and Plugins for CSHTML5
Topic: WebSocket Extension for CSHTML5
Replies: 18
Views: 11512

Re: WebSocket Extension for CSHTML5

Thanks for sharing, Péter. I was dealing with same thing.

What I think has no solution is server side. No way to catch a Websocket connection event in WCF prior the connection is in the "opened" state.

Flavio
by xidea
Tue Jul 26, 2016 10:49 am
Forum: Bug Reports
Topic: [SOLVED] Beta 8: Error when assigning ItamsSource to Listbox
Replies: 9
Views: 2423

UPDATE: Error when assigning ItamsSource to Listbox

Hello, just spotted a strange thing, and NO, it seems there is no problem with the updating of the ItemsSource in the control . There were in the code an instruction "MyObservableCollection.Clear()", removing it solved! So: if we empty the underlaying list with the Clear() method, the cont...
by xidea
Tue Jul 26, 2016 8:25 am
Forum: Bug Reports
Topic: [SOLVED] Beta 8: Error when assigning ItamsSource to Listbox
Replies: 9
Views: 2423

Re: Beta 8: Error when assigning ItamsSource to Listbox

Thank you, the project makes use of part of a codebase coming from my Windows Phone app, that was written in VB.NET, but the entire XAML is written from scratch, so it reflects C#XAMLforHTML5's features and limitations. Unfortunately when I make changes in C# code, the final result is strangely comp...
by xidea
Tue Jul 26, 2016 8:09 am
Forum: Bug Reports
Topic: Border thickness uncorrecly traced
Replies: 5
Views: 1098

Re: Border thickness uncorrecly traced

Just forgot: the rendering is different in simulator and final, in my last version of the code the borders are correctly traced in final but doesn't in simulator.

Flavio
by xidea
Mon Jul 25, 2016 11:09 am
Forum: Bug Reports
Topic: Border thickness uncorrecly traced
Replies: 5
Views: 1098

Re: Border thickness uncorrecly traced

The page code where I found these anomalies is a little too complex to extract something useful, but I spotted the fact that the rendering depends by the way the Border element is wrapped in Grid(s). Removing surrounding Grid seems to get the border renders as expected.

Thanks


Flavio
by xidea
Mon Jul 25, 2016 9:50 am
Forum: Bug Reports
Topic: [SOLVED] Beta 8: Error when assigning ItamsSource to Listbox
Replies: 9
Views: 2423

Re: Beta 8: Error when assigning ItamsSource to Listbox

Hello, installed the beta 9, created a new fresh project and added my existing code to it. Now setting the ItemSource to null doesn't raise any exception, but setting to a new fresh source list the ItemsControls doesn't update, the items remain listed in the control even if the source list is empty....
by xidea
Sun Jul 24, 2016 8:49 am
Forum: Bug Reports
Topic: Border thickness uncorrecly traced
Replies: 5
Views: 1098

Border thickness uncorrecly traced

Hello, I think there is a bug in border tracing, as if I set BorderThickness to 1 the right and bottom border of elements like Border and ItemControl is not traced, if I set BorderThickness to 2 the borders are all four traced but 1 pixel thick. This happens in some situation, not always, but I don'...
by xidea
Fri Jul 22, 2016 7:50 pm
Forum: Bug Reports
Topic: [SOLVED] Beta 8: Error when assigning ItamsSource to Listbox
Replies: 9
Views: 2423

Re: Beta 8: Error when assigning ItamsSource to Listbox

Same trouble here in beta 8.4, waiting for a huge fix on binding management of list controls!
Tried the ItemsControl, buggy too.

Flavio
by xidea
Thu Jul 21, 2016 10:34 am
Forum: Bug Reports
Topic: [SOLVED] ComboBox
Replies: 8
Views: 1605

Re: ComboBox

OK, I understand, if no fixes in short I'll try this way. But I don't understand your sarcasm, I never thought you don't understand me. Sorry for poor English, anyway.

Thanks,

Flavio
by xidea
Thu Jul 21, 2016 7:53 am
Forum: Bug Reports
Topic: [SOLVED] Error with ScaleTransform.ScaleX
Replies: 3
Views: 760

Re: Error with ScaleTransform.ScaleX

In my case, the ScaleX causes the element to disappear completely.

Regards.

Flavio
by xidea
Thu Jul 21, 2016 7:31 am
Forum: Bug Reports
Topic: [SOLVED] ComboBox
Replies: 8
Views: 1605

Re: ComboBox

Péter, I appreciate your help. Unfurtunately my issue is with the ItemsControls (I think the combo shares same kind of bug) and when I try to modify the Items collection an error comes to say that is not possible to modify the collection when the ItemsSource is in use. So to remove items I must null...
by xidea
Wed Jul 20, 2016 1:57 pm
Forum: Bug Reports
Topic: [SOLVED] ComboBox
Replies: 8
Views: 1605

Re: ComboBox

Same trouble with ItemsControl, 8.4 beta. After one day of attempts, every combination of actions gives the same result: when trying to set to null the ItemsSource the first time it works, the second time it throw a Key Not Found exception, at the item removal stage of the internal code. But a secon...
by xidea
Sat Jul 16, 2016 3:04 pm
Forum: Technical Support
Topic: Placing a <LINE> tag in XAML results in null reference exception at runtime [SOLVED]
Replies: 1
Views: 580

Placing a <LINE> tag in XAML results in null reference exception at runtime [SOLVED]

As by subject, in beta 8.4 placing a <LINE> tag in XAML results in null reference exception at runtime in module CSharpForHtml5.dll

Not yet tried this in a fresh new project, but I'm getting this error in my project.

Hope you can reproduce same issue somehow.

Flavio
by xidea
Mon Jul 11, 2016 1:30 pm
Forum: Technical Support
Topic: [solved] WCF/WebService call Simulator vs. Browser: call is not performed in browser.
Replies: 1
Views: 625

Re: [solved] WCF/WebService call Simulator vs. Browser: call is not performed in browser.

Solved! Created a new project and copied all files in it. Maybe the project was corrupted in some way. It's not the first time, when something goes wrong and there's no clear reasons, starting a new project solves.

Thank anyway


Flavio
by xidea
Mon Jul 11, 2016 7:43 am
Forum: Technical Support
Topic: [solved] WCF/WebService call Simulator vs. Browser: call is not performed in browser.
Replies: 1
Views: 625

[solved] WCF/WebService call Simulator vs. Browser: call is not performed in browser.

Hello, trying to implement webservice calls to a WCF service, I'm stuck with what seems a bug in the serialization functions, or something regarding JILS System.IO.MemoryStream implementation (but I think the error is not really related to MemoryStream). My program runs fine in the simulator, but no...
by xidea
Mon Jul 11, 2016 4:44 am
Forum: Technical Support
Topic: WebService calls: Simulator vs. Real
Replies: 3
Views: 1200

Re: WebService calls: Simulator vs. Real

Hi,

I'm getting same issue.

The problem seems to reside (for me) in an error in instancing the XmlSerializer in the javascript code.

Have you solved, and if so, how?

Thanks

Flavio

Go to advanced search

 

 

cron