Search found 3 matches

Go to advanced search

by NineLives
Thu Apr 23, 2015 6:06 am
Forum: Bug Reports
Topic: Textboxes do not render incorrectly in simulator/HTML [SOLVED]
Replies: 2
Views: 1975

Textboxes do not render incorrectly in simulator/HTML [SOLVED]

Subject: Textboxes do not render correctly in simulator/html To Reproduce: Simply add a basic textbox into your grid like so: <Grid> <Grid.RowDefinitions> <RowDefinition Height="25"/> </Grid.RowDefinitions> <Textbox Grid.Row="0" Name="chkObject"/> </Grid> Investigation:...
by NineLives
Thu Apr 23, 2015 5:10 am
Forum: Bug Reports
Topic: Checkbox does not render correctly in simulator/html [SOLVED]
Replies: 2
Views: 3431

Checkbox does not render correctly in simulator/html [SOLVED]

Subject: Checkbox does not render correctly in simulator/html To Reproduce: Simply add a basic checkbox into your grid like so: <Grid> <CheckBox Grid.Row="0" Name="chkObject" Content="Click me!" /> </Grid> Investigation: In the XAML preview pane, the checkbox is rendere...
by NineLives
Wed Apr 22, 2015 9:32 am
Forum: Bug Reports
Topic: [SOLVED] Assemblies with "-" (dash) in their name can not be found by Simulator
Replies: 3
Views: 2168

[SOLVED] Assemblies with "-" (dash) in their name can not be found by Simulator

Subject: Assemblies with "-" in their name can not be found by Simulator To reproduce: Create a new project (you can use the Calculator test project) Name project Bug-Report-01 Rebuild solution, launch Simulator will appear, but complain that it can not find the assembly. Investigation: Fo...

Go to advanced search

 

 

cron